Μανώλης Γλυνός: Υποδεχόμαστε με χαμόγελο και αισιοδοξία το 2022

Είμαστε πλέον, στο κατώφλι του 2022 μιας νέας χρονιάς που ανατέλλει γεμάτη ερωτηματικά  αλλά και προκλήσεις, για τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Στα μεγάλα προβλήματα που έφερε μαζί του, το 2021 απόρροια όλα της πανδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα, το Νότιο Αιγαίο άντεξε. Οι νησιώτες που ξέρουν καλά να αγωνίζονται δεν υποτάχθηκαν στον θανατηφόρο ιό. Στήριξαν την ατμομηχανή της τοπικής μας οικονομίας. Λειτούργησαν υποδειγματικά τον τουρισμό και αυτό φαίνεται  και στις αφίξεις, που είχαμε και στα καλά οικονομικά αποτελέσματα.

Θα αγωνιστούν λοιπόν,  για άλλη μια φορά δυνατοί και  ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις. Με την δυναμική που τους διακρίνει θα βρουν λύσεις  για  άλλη μια φορά, θα προχωρήσουν  θα ξεπεράσουν εμπόδια και  αδιέξοδα και  θα βγουν στο ξέφωτο.

Υποδεχόμαστε λοιπόν τη νέα χρονιά  με χαμόγελο. Οπλιζόμαστε με μεγάλη δύναμη και προχωράμε με αισιοδοξία για να διαμορφώνουμε ένα καλύτερο  μέλλον για τον τόπο μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με Υγεία!

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωτήρης Βαγιανός στον topfm: «Η Μεσαιωνική Πόλη αλλάζει – Περιορίσαμε την παραβατικότητα, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο»

Της Ρένας Βενιανάκη Με μια ματιά: Ροδιακή Έπαυλη & Νέα Αγορά:...

Ανάμεσα στις τρεις πόλεις που προκρίθηκαν για το συνέδριο του OWHC η Ρόδος!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο, στο Μαρόκο, όπου διεξάγεται το...

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως η πρώτη ευρωπαϊκή Περιφέρεια που συμμετέχει στο 27ο ITOP Forum στη Νότια Κορέα

Το Νότιο Αιγαίο στο επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης για...

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή τα σοβαρά προβλήματα του Γυμνασίου Καστελλορίζου

Τα σοβαρά λειτουργικά, εργασιακά και κτιριακά προβλήματα του Γυμνασίου...