Ολοκληρώθηκε η διάθεση απινιδωτών από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου

Η Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια άσκησης της κοινωνικής πολιτικής  και με βάση την υπ. αρ. 82/03-10-2022 απόφαση Δ.Σ. ανακοινώνει την  ολοκλήρωση της διάθεσης δεκαέξι (16) απινιδωτών σε μικρούς νησιωτικούς Δήμους της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι οποίοι είναι οι κάτωθι:

ΔΗΜΟΙ :  ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ,ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ,ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ,ΛΕΙΨΩΝ,ΜΕΓΙΣΤΗΣ,ΝΙΣΥΡΟΥ,ΣΥΜΗΣ,ΤΗΛΟΥ,ΧΑΛΚΗΣ,ΑΝΑΦΗΣ,ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ,ΚΙΜΩΛΟΥ,ΚΥΘΝΟΥ,ΣΕΡΙΦΟΥ,ΣΙΚΙΝΟΥ,ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ.

Η δαπάνη προμήθειας των ως άνω απινιδωτών καθώς και η εκπαίδευση στελεχών των Δήμων αυτών καλύφθηκε εξ΄ολοκλήρου από την Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου.

Η Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου θεωρεί άκρως απαραίτητη την ύπαρξη απινιδωτών στα μικρά ιδίως νησιά της Περιφέρειας διότι αποτελούν το πλέον χρήσιμο όργανο για την άμεση και σωτήρια αντιμετώπιση καρδιακών επεισοδίων τόσο για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών όσο και για τους πολυπληθείς καλοκαιρινούς επισκέπτες τους.

Η Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Δημάρχων και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της θα προσφέρει ότι μπορεί για την βελτίωση της ποιότητας των ακριτικών μας νησιών.   

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για τη Σήμανση και Ασφάλιση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Ρόδου

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα εκατοντάδες χιλιόμετρα στηθαίων ασφάλειας που έχουμε ήδη προσθέσει...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Nα ενεργοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη της κενής θέσης καρδιολόγου στο ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ  Λέρου»

Να εξετάσει άμεσα το Υπουργείο εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις...

Πρωτοβουλία του Βασίλη Υψηλάντη για θεσμική συμμετοχή των νέων στη νομοθετική διαδικασία

Τη θεσμοθέτηση της συμμετοχής εκπροσώπων της νεολαίας στις κοινοβουλευτικές...

Γ. Νικητιάδης για την 3η Σεπτέμβρη: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την ίδρυση...