«Παροχή έκπτωσης σε προκαταβολική εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης σε επαγγελματίες καταναλωτές»

Σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση 187/2026 του Δ.Σ.  της ΔΕΥΑΡ,  εγκρίθηκε η εφαρμογή προγράμματος κινήτρων για τους καταναλωτές – πελάτες, με παροχή έκπτωσης σε προκαταβολική εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης σε επαγγελματίες καταναλωτές.

Συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία καταναλωτή – πελάτη της ΔΕΥΑΡ,  ο οποίος δεν έχει οφειλές ή έχει ενήμερο διακανονισμό να προβαίνει σε προκαταβολική εξόφληση του λογαριασμού ύδρευσης και να του παρέχεται έκπτωση ποσοστού 10% επί του ποσού κατανάλωσης έξι μηνών από 1-5 έως 31-10 του τρέχοντος έτους.

Στην περίπτωση που υπάρχει ενήμερος διακανονισμός  πρέπει να εξοφλείται εφάπαξ απόφαση 518/2025ΔΣ

  • Η δυνατότητα ένταξης στο μέτρο παρέχεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες καταναλωτές.
  • Το μέτρο θα εφαρμόζεται κατόπιν αίτησης του καταναλωτή.
  • Το μέτρο θα έχει ισχύ από 1-04-2026 έως 31-10-2026.

Όσοι επαγγελματίες καταναλωτές, επιθυμούν να υπαχθούν στις προβλέψεις της απόφασης και να επωφεληθούν της σχετικής έκπτωσηςθα πρέπει να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΡ για την παροχή απαραίτητων πληροφοριών και την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμετανόητη η Χρύσα Καραγιάννη. Σε λίγο θα ζητά από τους Ροδίτες και πιστοποιητικό φρονημάτων!

Αντί συγνώμης, συνεχίζει το αναίσχυντο παραλήρημα πολιτικής μισαλλοδοξίας Απάντηση σε...

Η εμπάθεια της Χρύσας Καραγιάννη κατά του Περιφερειάρχη δεν δικαιολογεί την προσβολή της Ρόδου και των Ροδίων

Αυστηρή απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην  αναπαραγωγή της...

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τη νέα σχολική χρονιά

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από...