Προς τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων σήμερα – Οι ανησυχητικές δηλώσεις Αρκουμανέα

Τον “κώδωνα του κινδύνου” για τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού σήμερα, Τρίτη, έκρουσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

“Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ακριβώς γι’ αυτό σε συνδυασμό που βλέπουμε τον αυξημένο αριθμό με μεταλλάξεις θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση να τηρούμε τα μέτρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΕΟΔΥ.

“Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ένδειξη για νέο σκληρό lockdown“, επεσήμανε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης. Διευκρίνισε πάντως, ότι η εξέλιξη της επιδημίας “είναι καθαρά δυναμικό φαινόμενο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν σημαντικά καθημερινά, εξετάζονται σαφώς μέρα – μέρα, και οι αποφάσεις λαμβάνονται εβδομάδα – εβδομάδα”.

“Σήμερα που μιλάμε δε θα οδηγηθούμε σε σκληρό λοκντάουν, αλλά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επομένη” ξεκαθάρισε.

Πηγή: thetoc.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει...

Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε θα πληρωθούν

Η καταβολή θα γίνει τον Νοέμβριο του 2026. Από το...

Τι αλλάζει με το νέο Χωροταξικό Τουρισμού στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ειδική αναφορά γίνεται στο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον...

Αποτελέσματα ψηφοφορίας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ: Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης νέος Γραμματέας – Αυτή είναι σταυροδοσία σε Πολιτικό Συμβούλιο και ΕΔΕΚΑΠ

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη...