21 C
Rhodes
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Επισκέψεις εργασίας πραγματοποίησε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στα νησιά Κάλυμνο, Ρόδο και Κω (από 11 έως και 14 Απριλίου 2024).

Στην Κάλυμνο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλύμνου κύριο Γιάννη Μαστροκούκο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα φλέγοντα ζητήματα ειδικότερα στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς επίσης και άλλα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Καλυμνίων. Ιδιαίτερη συνάντηση είχε με τον Έπαρχο Καλύμνου, Λέρου και Αστυπάλαιας κ. Μανώλη Μουσελλή και με εκπροσώπους σωματείων, όπως επίσης και με εκπροσώπους των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον θαλάσσιο τουρισμό.Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου υποσχέθηκε να είναι αρωγός στα αιτήματα τους.

Στη Ρόδο παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου με την ευκαιρία της εορτής  Ραμαζάν Μπαϊράμ.

Στην Κω παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσαν ο Δήμος Κω, οι Εθνοφύλακες Κω και η Ιερά Μητρόπολη Κώουκαι Νισύρου στη μνήμη των απαγχονισθέντων στις 16 Απριλίου 1945 από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής Κώων πατριωτών, του Θεόκριτου Κώστογλου, της Ανεζούλας Πατάκου-Τρουμούχη και της Σταματίας Περή.

Τέλος, στα νησιά της Καλύμνου και της Κω είχε συνεργασία με τις Δημοτικές Οργανώσεις της ΝΔ και με στελέχη της παράταξης, ενώ παρέστη στη Ρόδο στην συνάντηση της ΔΕΕΠ της ΝΔ Δωδεκανήσου για ζητήματα που αφορούν τις Ευρωεκλογές 2024.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα ένα βραβείο γαστρονομίας στο Νότιο Αιγαίο. Ο φετινός διαγωνισμός δώρων Γαστρονομίας WFGC αναγνωρίζει την προσήλωση στις αρχές της βιωσιμότητας

Ο φετινός διαγωνισμός δώρων Γαστρονομίας WorldFoodGiftChallengeαναγνωρίζει την προσήλωση στις...

Διακοπή υδροδότησης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ιαλυσό

H ΔΕΥΑ Ρόδου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αύριο...

Διακανονισμός οφειλών στη ΔΕΥΑΡ και ηλεκτρονικά

H ΔΕΥΑΡ, συνεπής πλέον στον κοινωνικό της ρόλο, παρέχει...