Σκοπευτικό τετραήμερο στη Ρόδο

Με ένα τετραήμερο εορταστικό πρόγραμμα ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέλουν να «γεμίσουν» τις μπαταρίες των σκοπευτών, που λόγω πανδημίας έμειναν χωρίς διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από σκοπευτικούς αγώνες, σεμινάρια πρώτων βοηθειών για αντιμετώπιση τραύματος από σφαίρα, σκοπευτικό σεμινάριο με τους πρωταθλητές Ελλάδος Ιωάννη Τυράκη, Αλέξανδρο Σκλάβη και Ιωάννη Στρεμμένο, σεμινάριο κριτών και εκπαιδευτών, τα εγκαίνια του σκοπευτηρίου WOODLAND παρουσία του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Αθανασίου Παπαγεωργίου και φυσικά ξεναγήσεις των αποστολών στην Μεσαιωνική Πόλη και στο νησί.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν οι δηλώσεις συμμετοχών έχει ξεπεράσει τα 180 άτομα με κύριο όγκο τα Δωδεκάνησα, αλλά και με συμμετοχές απ’ όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο WOODLAND, που βρίσκεται στις Καλυθιές, την Κυριακή το πρωί και αναμένεται να τους παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος, με ενδεχόμενο να παραβρεθεί και η ολυμπιονίκης μας Άννα Κορακάκη, η οποία έχει προσκληθεί.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανέωση των διαγραμμίσεων στις διαβάσεις πεζών στο κέντρο της πόλης

Σε εργασίες ανανέωσης των διαγραμμίσεων στις διαβάσεις πεζών στο κέντρο της πόλης, με...

Γ. Νικητιάδης: Επιτέλους ευρωπαϊκές οδηγίες υπέρ των καταναλωτών που η Κυβέρνηση καθυστερούσε

Σειρά ερωτημάτων προς τον Υπουργό Ανάπτυξης έθεσε ο Βουλευτής...

Γιάννης Παππάς: Συγκεκριμένες παρεμβάσεις για τη Δωδεκάνησο στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε ουσιαστική και παραγωγική συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με...