Σταμπουλίδης για συνωστισμό στους εμπορικούς δρόμους: Θα είναι καταστροφικό για όλους τρίτο αυστηρό lockdown

Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό lockdown» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης σχολιάζοντας τις ουρές και τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες Σάββατο στους κεντρικούς  εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει» τόνισε κ. Σταμπουλίδης. 

Ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή ενώ σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και ότι η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών, διευκρίνισε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα μέχρι τις 8 το βράδυ.

Πηγή: amna.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: «Η νησιωτικότητα ως αφετηρία ευθύνης»

Άρθρο μου στην εφημερίδα Απογευματινή Το Σύνταγμα δεν αναφέρεται στη...

Γ. Νικητιάδης προς Κικίλια στη Βουλή: Οδηγείτε την ΑΝΕΚ Καλύμνου σε κλείσιμο για να κάνουν πάρτι οι ιδιώτες;

Τον κίνδυνο οριστικού κλεισίματος της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Καλύμνου,...

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει...