17.1 C
Rhodes
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026

Στη Γερμανία για “κόμπακτ” βιολογικούς βρέθηκε ο Σωτήρης Βαγιανός

Στη Γερμανία βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Σωτήρης Βαγιανός για να διερευνήσει την αγορά κόμπακτ μηχανημάτων επεξεργασίας λυμάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Ρόδου που δεν είναι δυνατή η λειτουργία Βιολογικού.

Ο κ. Βαγιανός μιλώντας στον sky ανέφερε πως το σύστημα είναι ιδιαίτερα προσιτό για χωριά της Ρόδου και σε περιοχές που δεν είναι εφικτή η σύνδεση με μονάδες Βιολογισκού καθαρισμού, είτε στο Βόδι είτε σε άλλες περιοχές που λειτουργούν.

“Το κόστος είναι εφικτό και μελετάμε τέτοιες λύσεις”, είπε ο κ. Βαγιανός ο οποίος τόνισε πως ο σχεδιασμός γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες της ΔΕΥΑΡ, εξοπλίζοντας ουσιαστικά τη Ρόδο με όλα τα μέσα για το μέλλον.

Ο κ. Βαγιανός τόνισε πως η ΔΕΥΑΡ έχει περάσει σε νέα εποχή και μάλιστα με την προοπτική άμεσης πρόσληψης 98 νέων εργαζόμενων, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες. “Θα είναι επιστημονικό, διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό που θα προσληφθεί”, είπε ο κ. Βαγιανός.

Πηγή: skyrodos.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση Γεωργιάδη σε Ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή “ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»”

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Μετά πάροδο 172 ημερών...

Τοποθέτηση της παράταξης Δω.Πρω.Μη. στην ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τη λειτουργική ενσωμάτωση των ΥΔΟΜ στο Κτηματολόγιο Α.Ε.

Η κυβερνητική πρωτοβουλία για τη μετονομασία και διεύρυνση των...

Γιάννης Παππάς: Από τα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου στη νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου και...