Στις Βρυξέλλες αύριο ο Ν. Δένδιας για το ΣΕΥ και διμερείς επαφές

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

Στη συνέχεια θα έχει διμερείς επαφές.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, προβλέπεται να συναντηθεί διαδοχικά με τον Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Γειτονίας και Διεύρυνσης Oliver Varhelyi, τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τον Υψηλό Εκπρόσωπο/Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Josep Borrell.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου προβλέπεται να συναντηθεί διαδοχικά με τη Βελγίδα Υπουργό Εξωτερικών Sophie Wilmes και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: «Η νησιωτικότητα ως αφετηρία ευθύνης»

Άρθρο μου στην εφημερίδα Απογευματινή Το Σύνταγμα δεν αναφέρεται στη...

Γ. Νικητιάδης προς Κικίλια στη Βουλή: Οδηγείτε την ΑΝΕΚ Καλύμνου σε κλείσιμο για να κάνουν πάρτι οι ιδιώτες;

Τον κίνδυνο οριστικού κλεισίματος της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Καλύμνου,...

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει...