Στις Βρυξέλλες αύριο ο Ν. Δένδιας για το ΣΕΥ και διμερείς επαφές

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

Στη συνέχεια θα έχει διμερείς επαφές.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, προβλέπεται να συναντηθεί διαδοχικά με τον Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Γειτονίας και Διεύρυνσης Oliver Varhelyi, τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τον Υψηλό Εκπρόσωπο/Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Josep Borrell.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου προβλέπεται να συναντηθεί διαδοχικά με τη Βελγίδα Υπουργό Εξωτερικών Sophie Wilmes και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Νέα παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τον επανακαθορισμό των αντικειμενικών αξιών στην Αστυπάλαια»

Επαναφέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα του επανακαθορισμού των αντικειμενικών...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Nα ενεργοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη της κενής θέσης καρδιολόγου στο ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ  Λέρου»

Να εξετάσει άμεσα το Υπουργείο εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις...

Πρωτοβουλία του Βασίλη Υψηλάντη για θεσμική συμμετοχή των νέων στη νομοθετική διαδικασία

Τη θεσμοθέτηση της συμμετοχής εκπροσώπων της νεολαίας στις κοινοβουλευτικές...