Συλλυπητήριο μήνυμα Βάιου Καλοπήτα για την απώλεια του Βασίλη Μανέττα

Τα Αφάντου αλλά και η τοπική κοινωνία της Ρόδου, πενθούν σήμερα για την απώλεια του Καθηγητή μας Βασίλη Μανέττα που μας συγκλόνισε όλους. Κλήθηκε να δώσει μια δύσκολη μάχη και άνιση μάχη και την έδωσε με γενναιότητα και θάρρος.

Ο Βασίλης Μανέττας σε όλη του την επαγγελματική και προσωπική ζωή, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια, με ήθος και με εντιμότητα. Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, προσέφερε στη Ρόδο πολλά περισσότερα απ΄όσα κέρδισε ο ίδιος.

Η θητεία του στα κοινά όπως ακριβώς και στην εκπαίδευση που υπηρέτησε σφραγίστηκε από την ακεραιότητά του και την αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελώντας παράδειγμα για όλους μας.

Αυτή τη δύσκολη ώρα για τους οικείους τους, για τα δύο του παιδιά Γιάννη και Ευαγγελία, για την τοπική μας κοινωνία στ΄Αφάντου αλλά και για ολόκληρη τη Ρόδο, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, που περνά αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Για όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, θα διατηρούμε τον Βασίλη, τον Καθηγητή μας στη μνήμη μας αναλλοίωτο.

Να είναι αιωνία του η μνήμη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Χρειάζεται αναδιοργάνωση των τομέων του ΕΚΑΒ στη Ρόδο».

Μια συνολική πρόταση για την  αναδιοργάνωση και νέα διάταξη...

Yπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης και αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού στους Λειψούς, με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, το έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2021...

Γ. Νικητιάδης: Ο Πρωθυπουργός στη Λέρο επισκέφθηκε μερικώς ανακαινισμένες πτέρυγες σε ένα Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου, τ. Υφυπ. Πολιτισμού –...