Συμμετοχή του Δήμου της Η.Ν. Κάσου στην διεθνή έκθεση της 9ης Αthens international tourism & culture expo 2022

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 9ης Διεθνής έκθεσης Αthens international tourism & culture expo 2022 στο Ζάππειο μέγαρο η οποία και ολοκληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου με την συμμετοχή του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου. Στη διαδικασία βοήθησαν ο Σύλλογος εν Ελλάδι Κασίων και ο Σύλλογος επαγγελματιών επιχειρηματιών και Εμπόρων Κάσου. Στην έκθεση επίσης συμμετείχαν 3000 τουριστικά γραφεία – τουριστικοί πράκτορες από 38 χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ισπανία , η Τουρκία κ.α.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και εκπρόσωπος του Δήμου Η.Ν. Κάσου Γιώργος Καμπούρης σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Συλλόγου επαγγελματιών επιχειρηματιών και Εμπόρων της Κάσου Μαρία Τσακίρη πραγματοποίησαν στοχευμένες συναντήσεις – B2B meetings με διεθνή τουριστικά πρακτορεία όπου παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Η.Ν.Κάσος. Μετά από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί εστιασμένες στις εναλλακτικές του μορφές (γαστρονομικός, πολιτιστικός, περιπατητικός, εκκλησιαστικός κλπ) έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη τουριστική σεζόν και προγραμματιστήκαν νέες συναντήσεις για τον σχεδιασμό περαιτέρω συνεργασιών.

Μετά από μια απολύτως επιτυχημένη παρουσία της Η.Ν. Κάσου στην εν λόγω έκθεση ο Δήμος Η.Ν. Κάσου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και επισκέφθηκαν το περίπτερο του νησιού.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης – Μ. Χνάρης: Ζητούν άμεσα μέτρα για την επιβίωση των αλιέων με Ερώτησή τους στη Βουλή

Την άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων για τη στήριξη της...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Αναπτυξιακές προτάσεις στο Συνέδριο Μικρών Νησιών στην Κάσο»

«Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση να βάζω στην ατζέντα...

Γιάννης Παππάς στη Βουλή: Σκληρή απάντηση στον Βελόπουλο. Στο επίκεντρο οι νέες ρυθμίσεις για το λιμάνι της Ρόδου.

Ο πρώην Υφυπουργός έθεσε ζητήματα πατριωτισμού και πολιτικού λόγου,...