Συναυλία με τον διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 26 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο

Μία συναυλία-γιορτή διοργανώνειη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου «Μελίνα Μερκούρη» με τον διάσημο διεθνή Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη, ο οποίος κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.

Με το ανυπέρβλητο ταλέντο του, το τεράστιο μουσικό εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα ο καταξιωμένος ερμηνευτής έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal AlbertHall, στο CarnegieHall, στο JazzatLincolnCenter, στο BostonPops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Μάριος Φραγκούλης γιορτάζει τα 35 χρόνια καριέραςτου.Μια γιορτή λοιπόνείναι και το πρόγραµµα της φετινής του περιοδείας, που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει στη Ρόδο μαζί με όλη τηντριακονταµελή περίπου οµάδα από µουσικούς, τεχνικούς και µέλη της παραγωγής.«Στον Πολιτισμό έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι επενδύουμε με αγάπη και αφοσίωση. Υλοποιώντας και διοργανώνοντας σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Υποδεχόμαστε τον αξεπέραστο Μάριο Φραγκούλη και κάνουμε τη Ρόδο σταθμό της περιοδείας του» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χρήστος Μπάρδος.

Δίνοντας πάντα “ψυχή” στα κομμάτια που ερμηνεύει, ο Μάριος Φραγκούλης δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και το πάθος του. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με το ήθος, την ευγένεια, την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά, τις αξιόλογες σπουδές και κυρίως την αστείρευτη αγάπη για την τέχνη, χαρακτηριστικά που τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους εμβληματικότερους πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού. Ο διεθνής μας τενόρος και ηθοποιός μετρά πλήθος θρυλικών συνεργασιών και διόλου ευκαταφρόνητες διακρίσεις και κατέκτησε επάξια την κορυφή, όπως και τις καρδιές των αμέτρητων θαυμαστών του ανά τον κόσμο. Βρέθηκε επί σκηνής με τους SarahBrightman, MontserratCaballe, PlacidoDomingo, JoseCarreras, AngelaGheorghiu, BarbaraCook, MarilynHorne, JustinHayward, LucioDalla, LaraFabian, AlessandroSafina, VittorioGrigolo, VanessaWilliams και KlausMeine, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μαρίνο, Έλλη Πασπαλά Γιώργο Περρή και Μαρινέλλα, ενώ έλαμψε ως πρωταγωνιστής στα WestSideStory, LesMiserables, Phantom of the Opera, The King and I, HappyEnd, Όρνιθες, Grease, Βάκχες, Αχιληίς , Προμηθέας Δεσμώτης και Norma.

«Η µουσική γι’ εμένα είναι έκφραση ζωής που λειτουργεί και ωςκάθαρση στα πληγωµένα παιδικά χρόνια, αλλά και ως ελπίδα πως οκόσµος είναι όµορφος και ότι υπάρχει τελικά φως στο τέλος τουτούνελ» δηλώνει ο ίδιος με την ευκαιρία της συναυλίας-γιορτής για τα 35 χρόνια καλλιτεχνικής καριέρας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάνος Κονσολας: «Να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου στη Ρόδο»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κονσολας, συμμετείχε στη σύσκεψη...

Η πολιτική υποκρισία έχει τα όριά της, αλλά ο  κ. Νικητιάδης δείχνει αποφασισμένος να τα υπερβεί

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε...

Κάλεσμα ενότητας Νικητιάδη για το αιολικό πάρκο στην Κατταβιά

Δε βοηθάνε οι στείρες αντιπαραθέσεις Την ανάγκη να σταματήσουν οι...

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή : Δύο χρόνια εμπαιγμού. Ακόμη χωρίς ιατρό το αεροδρόμιο Ρόδου

Τον εμπαιγμό, το κυβερνητικό αλαλούμ και την πλήρη αδυναμία...