ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται

νακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας

Χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο.
Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον Υπουργό Ανάπτυξης.
Δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση.
Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης.
Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης.
Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται.​

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γ. Νικητιάδης στις εκδηλώσεις τιμής για την 8η Μαΐου 1945 στη Σύμη

Στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Σύμης για την 81η...

Κοινοβουλευτική ερώτηση του Βασίλη Υψηλάντη για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

Κοινοβουλευτική ερώτηση κατέθεσε ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής...

Γιάννης Παππάς στην ΚΟ της ΝΔ: «Η εξέλιξη του κράτους περνά μέσα από πολιτικές που εφαρμόζονται και αποδίδουν»

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας...