Την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες στη Ρόδο, την καταβολή αποζημιώσεων και την ενίσχυση των κατοίκων, των επιχειρήσεων και των υποδομών, ζήτησε στη Βουλή η Μίκα Ιατρίδη από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε σήμερα στη Βουλή από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Δήμα και,τηλεφωνικά, από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο, να κάνει η Κυβέρνηση ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες για τις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Ρόδο και να ενισχύσει τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τις υποδομές του νησιού.

Η παρέμβαση έγινε κατά τη διάρκεια της εισήγησης της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή και τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, σε συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν η Ρόδος και οι κάτοικοί της, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Πυροσβεστική, τους εθελοντές και όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΕΧΠ για τις ΑΠΕ δεν αφορά μόνο το πού και το πώς.Αφορά το ποιος ωφελείται.

Λίγες μέρες αφότου η ΡΑΑΕΥ ενέκρινε την εγκατάσταση δύο...

Βαγιανός: «Διαλύθηκε η σύμβαση για το έργο ύδρευσης από το Φράγμα Γαδουρά» – Η ΔΕΥΑΡ έτοιμη να αναλάβει

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ ενημερώνει: Οφείλω να...

Βαγιανός: «Διαλύθηκε η σύμβαση για το έργο ύδρευσης από το Φράγμα Γαδουρά» – Η ΔΕΥΑΡ έτοιμη να αναλάβει

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ ενημερώνει: Οφείλω...

Παναγιώτης Θεουλάκης: Το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΙΚΟ Κατήλθα στις εκλογές του...