16 C
Rhodes
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας.

Τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος,τέως δήμαρχος  Ρόδου, στα πλαίσια των επισκέψεών του στις δομές και στις Υπηρεσίες του δήμου Ρόδου.

Ενημερώθηκε τόσο από τους υπηρεσιακούς όσο και από τα μέλη του ΚΑΠΗ για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δομές ηλικιωμένων του δήμου μας,  αλλά και τις  δράσεις  που ετοιμάζουν    της Εθνικής Εορτής  της 25η Μαρτίου και του ΠΑΣΧΑ.

   Όπως δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής : «Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας. ΄Εχουμε υποχρέωση από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν κατέχουμε να στηρίζουμε τις δομές των ηλικιωμένων, οι οποίες φιλοξενούν και απασχολούν  δημιουργικά,  όλους αυτούς, οι οποίοι μέσα από τη μάχη της ζωής, παρέδωσαν σ΄εμάς τη σκυτάλη να συνεχίσουμε το έργο που αυτοί ξεκίνησαν με αγάπη για τον τόπο μας».

Ταυτόχρονα  τους ενεθάρρυνε και τους συνεχάρη για την σπουδαία  εκδήλωση που ετοιμάζουν για τις 24 Μαρτίου στους χώρους του ΚΑΠΗ με τίτλο « Η  έμφυλη βία μέσα από την ματιά της τρίτης ηλικίας», αποδεικνύοντας ότι παραμένουν πάντα μάχιμοι και  ενεργοί στα  επίκαιρα και σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ