Click away: Μέσω ειδικής πλατφόρμας στο ekatanalotis οι παραγγελίες για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop

Μέσω ειδικής πλατφόρμας στο ekatanalotis θα γίνονται οι παραγγελίες για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν eshop και θα πρέπει να παραδίδουν τις παραγγελίες με click away. Δωρεάν τα sms για τους καταστηματάρχες.

Δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν eshop και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τη μέθοδο του click away, δίνει το υπουργείο Εμπορίου και Προστασίας.

Μέσω ειδικής πλατφόρμας στο ekatanalotis, θα μπορούν πλέον και αυτές οι επιχριήσεις να εξυπηρετούν τους καταναλωτές, ενώ σύμφωνα με τον Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας, το sms που θα στέλνει η επιχείρηση στον πελάτη θα είναι δωρεάν για τις παραγγελίες μέσω της πλατφόρμας ekatanalotis.

«Με τα νέα μέτρα παρεμβάσεις στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η επιχείρηση πρέπει να στείλει sms στον πελάτη. Όσες δεν έχουν e-shop θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική πλατφόρμα που ετοιμάσαμε στο e-katanalotis, η οποία θα είναι σε ισχύ από Δευτέρα».

Όσον αφορά στις μετακινήσεις τόνισε ότι για να παραλάβουμε την παραγγελία μας κινούμαστε εντός της ίδιας περιφέρειας.

Για το άνοιγμα του μανικιούρ-πεντικιούρ ανέφερε: «Τα εξετάζουμε όλα. Θα δούμε πώς θα κινηθεί η εβδομάδα και αν θα μας επιτρέψει να πάρουμε αποφάσεις», ενώ για τα βιβλιοπωλεία υπογράμμισε ότι «ανοίγουν μόνο βιβλιοπωλεία, όχι χαρτοπωλεία. Θα πωλούνται από κοντά μόνο βιβλία, αν θέλουμε κάτι άλλο το παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά»

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στενά του Ορμούζ: «Δραπέτευσαν» πέντε κρουαζιερόπλοια

Πώς έφυγαν από τα Στενά του Ορμούζ, αξιοποιώντας ένα...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 20 έως 24 Απριλίου

Κατά την περίοδο 20 έως 24 Απριλίου θα καταβληθούν 1.366.334.451,81 ευρώ σε 2.666.941 δικαιούχους, στο πλαίσιο...

Τσίπρας: Ζυγώνει η ώρα που όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Μέσω άρθρου του με τίτλο «Ώρα ευθύνης», ο πρώην...

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού...