Mήνυμα Αντώνη Β. Καμπουράκη για το Πάσχα

Διανύοντας τις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Βδομάδας, ημέρες του Θείου δράματος και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, βιώνουμε όλοι μαζί με ευλάβεια και ταπεινότητα, τον δρόμο προς την αναγέννηση και τη νίκη της ζωής.

Ένα βαθύτερο μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και πίστης για τη λύτρωση, η οποία έρχεται μετά την σταύρωση.

Με ενότητα και αισιοδοξία προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με στόχο να δώσουμε πραγματικές λύσεις, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Παίρνουμε δύναμη από την παράδοση και τις διαχρονικές μας αξίες και εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Το Φως της Ανάστασης ας αποτελέσει τον φάρο, που θα φωτίσει τον δρόμο προς το μέλλον.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στη Ρόδο μας, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και κάθε καλό!

Από το Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Παράταξης,

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρ. Ίκουτας στον topfm: «Μισός ο καθαρισμός των ρεμάτων στον Αρχάγγελο– Δεν υπήρχαν κονδύλια για να ολοκληρωθεί, έτσι μου είπαν»

Της Ρένας Βενιανάκη  Με μια ματιά:  Ημιτελείς καθαρισμοί ρεμάτων: Οι εργασίες που...

Η αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών τρίτων, δεν απαλλάσσει κανέναν από την ευθύνη της δημοσίευσής τους

Με αφορμή τις αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων τρίτων στα μέσα κοινωνικής...