«Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αρνείται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση που επιδοτεί την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και νομιμοποιεί την απλήρωτη εργασία δεν ανέχεται τη κριτική.

Σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να δει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι από τα μέτρα στήριξης. Μία ειρηνική διαμαρτυρία εκλεγμένων εκπροσώπων από τον κλάδο του επισιτισμού και της εστίασης, που αριθμεί 400.000 εργαζόμενους, κατέληξε σε προσαγωγές.

Για άλλη μια φορά ζητάμε την άμεση χορήγηση του συνόλου του δώρου Χριστουγέννων και ουσιαστικά μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Οι κοινωνικές διεκδικήσεις δεν θα μπουν σε καραντίνα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποίησε ο Γιάννης Παππάς...

Αποτελέσματα ψηφοφορίας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ: Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης νέος Γραμματέας – Αυτή είναι σταυροδοσία σε Πολιτικό Συμβούλιο και ΕΔΕΚΑΠ

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη...

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: Δεν μπορεί η κακή νομοθέτηση της ΝΔ να βαφτίζεται κανονικότητα

Τη συνεχιζόμενη πρακτική της κακής νομοθέτησης από τη Νέα...