Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την εκλογή του Έλληνα υποψηφίου σε διευθυντική θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τελωνείων

Κατά την πρόσφατη 137η Σύνοδο του Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τελωνείων (WCO), που διεξήχθη ψηφιακά στις 12 Δεκεμβρίου 2020, εξελέγη σε διευθυντική θέση (Director of Traffic and Trade Affairs) ο υποψήφιος της χώρας μας, Κωνσταντίνος Καϊόπουλος.

Η ελληνική υποψηφιότητα προωθήθηκε ενεργά από τις Πρεσβείες της χώρας μας σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά εκλέγεται Έλληνας σε σημαντική θέση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τελωνείων (WCO), στο πλαίσιο του οποίου λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν το δασμολογικό καθεστώς και γενικότερα τους όρους εισαγωγής αγαθών, στο παγκόσμιο εμπόριο.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: Ανάγκη εξορθολογισμού των προστίμων για το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων.

Την ανάγκη επανεξέτασης του πλαισίου διοικητικών προστίμων για παραβάσεις...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια για τους επαγγελματίες οδηγούς  φορτηγών Δ.Χ. στη Ρόδο»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατέθεσε πρόταση προς...