Ανδρουλάκης: Ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα και την παράταξη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διετέλεσε επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επί 16 χρόνια

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Συγχαίρω τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, για την εκλογή του στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Μπροστά μας υπάρχουν παγκόσμιες προκλήσεις, που απαιτούν μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατία με προοδευτικές πολιτικές για τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος και εμπέδωση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα μας και την παράταξή μας το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου διετέλεσε επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επί 16 χρόνια. Η απόφαση μάλιστα του Συνεδρίου να οριστεί Επίτιμος Πρόεδρος αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ απειλών για βόμβα σε πάνω από 11 πτήσεις στην Ευρώπη, οι δύο ήταν για αεροσκάφη της Aegean

Πτήσεις εκτράπηκαν, ενώ άλλες προσγειώθηκαν με συνοδεία μαχητικών - Οι...

Σημαντική πρωτοβουλία Νικητιάδη για τη δημιουργία Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω

Τη δημιουργία Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω θέτει με...