Ανοικτή συζήτηση για αγροτικά θέματα στο Παραδείσι

Προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα είχε το βράδυ της Τετάρτης στο Παραδείσι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος στον πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν και άπτονται των δομών της Περιφέρειας. Ακούσθηκαν απόψεις για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας, μελισσοκόμος, Κυριάκος Μαλιωτάκης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ηλέκτρα Μεστουσάκη-Αρφαρά και Γιώργος Νεσφιγέ, ο γεωπόνος Μιχάλης Χατζηκαντής, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θανάσης Παπαγρηγορίου, ο μελισσουργός Παναγιώτης Παναής και οι αγρότες Μανόλης Χατζηθεοδοσίου,  Βασίλης και Μιχάλης Μουστάκης συνοδευόμενοι από τον υπερήλικα πατέρα τους Κωστή. Το παρόν έδωσε και ο πρώην κοινοτάρχης Αντώνης Αρφαράς, πρόεδρος σήμερα της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να πιστοποιήσει ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης την φράουλα Παραδεισίου με την συνεργασία των φορέων της τοπικής κοινότητος. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην πρόταση του Φιλήμονα  Ζαννετίδη για την δημιουργία ομάδας παραγωγών της φράουλας, κάτι που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάδειξη του προϊόντος.

Φανερά ικανοποιημένος ο κ. Ζαννετίδης, δήλωσε ότι θα συνεχισθούν αυτές οι συναντήσεις γιατί οι

αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα και η Περιφέρεια θα συνεχίσει να τα ακούει και θα προσπαθεί να τα επιλύει.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή η απαράδεκτη διαχείριση του Ξενώνα Συνοδών Ασθενών του Νοσοκομείου Ρόδου

Την άμεση διερεύνηση σοβαρής καταγγελίας για τη λειτουργία και...

Νέα πρόσκληση 1.317.409 ευρώ για σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στην πρωτοβάθμια Υγεία, από ευρωπαϊκούς πόρους τηςΠεριφέρειας

Σταθερή πολιτική επιλογή η συνεχής στήριξη και ενίσχυση τηςδημόσιας υγείας στα νησιά Νέα...

Νικητιάδης από Θεσσαλονίκη στη Γ.Σ. των Επιμελητηρίων: «Πλήρης εγκατάλειψη των ΜμΕ – Απορώ πώς επιβιώνετε»

Η πλήρης εγκατάλειψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ), η έλλειψη...