Αντιδήμαρχος Λινδίων Ν. Παυλακίδης: Αίτημα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για επίσημη ενημέρωση σχετικά με το έργο ύδρευσης από το Φράγμα Γαδουρά

Επιστολή προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων, Νικόλαος Παυλακίδης, ζητώντας επίσημη και άμεση ενημέρωση για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του έργου «Έργα ύδρευσης Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά (Β΄ Φάση) – Κατασκευή Νότιου Υδραγωγείου».

Ο Αντιδήμαρχος Λινδίων ζητά ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών, τον ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης και την πρόβλεψη έναρξης της υδροδότησης των χωριών της περιοχής, μεταφέροντας την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.

Στην επιστολή του επισημαίνει επίσης τα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει στην καθημερινότητα κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, καθώς και τους κινδύνους που δημιουργεί η τοποθέτηση τμημάτων του αγωγού κατά μήκος του οδικού δικτύου χωρίς επαρκή μέτρα σήμανσης και ασφάλειας.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων ζητά να δοθεί άμεσα επίσημη γραπτή ενημέρωση σχετικά με:

-το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου

-τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφάλεια και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας

-την ακριβή πρόβλεψη για την έναρξη της υδροδότησης των χωριών

«Η ομαλή εξέλιξη ενός τόσο σημαντικού έργου αποτελεί ζήτημα θεσμικής ευθύνης και σεβασμού προς τις τοπικές κοινωνίες», σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων. 

Νικόλαος Παυλακίδης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμετανόητη η Χρύσα Καραγιάννη. Σε λίγο θα ζητά από τους Ροδίτες και πιστοποιητικό φρονημάτων!

Αντί συγνώμης, συνεχίζει το αναίσχυντο παραλήρημα πολιτικής μισαλλοδοξίας Απάντηση σε...

Η εμπάθεια της Χρύσας Καραγιάννη κατά του Περιφερειάρχη δεν δικαιολογεί την προσβολή της Ρόδου και των Ροδίων

Αυστηρή απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην  αναπαραγωγή της...

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τη νέα σχολική χρονιά

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από...