Διαδοχικές συναντήσεις της Μίκας Ιατρίδη στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ρόδου

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό, Μάριο Θεμιστοκλέους είχε σήμερα η Μίκα Ιατρίδη, για το Νοσοκομείο Ρόδου. Η Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό για τα θέματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο στη στελέχωσή του, ειδικά μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις ιατρών που υπηρετούν σε αυτό.

Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου για την επιστολή των νοσοκομειακών γιατρών σχετικά με τη στελέχωση της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Ρόδου, αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν και σε άλλες ειδικότητες. 

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Η παροχή υπηρεσιών υγείας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νησιωτών και τις εκάστοτε συνθήκες, είναι βασική μου προτεραιότητα. Στις  συναντήσεις μου με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό συζητήσαμε για τα θέματα του Νοσοκομείου Ρόδου και ζήτησα την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου, ώστε τα ζητήματα αυτά να αντιμετωπιστούν.

Παρά τα σημαντικά οικονομικά κίνητρα που έχουν δοθεί, για να υπηρετούν γιατροί στα νησιά μας, η πραγματικότητα είναι ότι δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Στόχος όλων μας η άμεση ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων». 

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μικροσκόπιο οι συμβάσεις του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Στο επίκεντρο δημοσιεύματος οι συμβάσεις του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Ερωτήματα...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο»

Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο Μάνος Κόνσολας προς...

ΕΛ.Α.Σ: Συγκροτήθηκαν οι συντονιστικές επιτροπές ανά την Ελλάδα – Όλα τα ονόματα – Ποιοι ειναι στα Δωδεκάνησα

Στη συγκρότηση των Συντονιστικών της Επιτροπών στις 59 εκλογικές...

Νέο εκλογικό τεστ για τον Μερτς: «Καλπάζει» το AfD στο Μεκλεμβούργο, η Αριστερά διεκδικεί το Βερολίνο

Στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, το CDU φαίνεται πιθανό να καταγράψει...