Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Π -Τ/Ρ σκάφος στη Ρόδο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον κυβερνήτη του Ε/Π -Τ/Ρ σκάφους “ΛΕΛΑΞΟΣ” Ν. Ρόδου 309 για εκδήλωση πυρκαγιάς στο εν λόγω σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του κόλπου “ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π -Τ/Ρ “ΑΦΡΟΝΤΑΪΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ”Ν.Ρ. 360, το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ”Ν.Ρ. 408 και το Ε/Π -Τ/Ρ “ΜΑΪ ΤΣΟΙΣ”Ν.ΣΑΡ. 364.

Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το Ε/Π -Τ/Ρ σκάφος, με δώδεκα (12) επιβαίνοντες, ενώ δεν διαπίστωσε την ύπαρξη φλόγας ή καπνού. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες παρελήφθησαν από το “ΑΦΡΟΝΤΑΪΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ” και το “ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ” και μεταφέρθηκαν στον κόλπο “ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ” όπου αποβιβάστηκαν, ενώ το “ΛΕΛΑΞΟΣ” με τη συνδρομή του “ΜΑΪ ΤΣΟΙΣ” κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα “ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ” ν. Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΛΕΛΑΞΟΣ” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανέωση των διαγραμμίσεων στις διαβάσεις πεζών στο κέντρο της πόλης

Σε εργασίες ανανέωσης των διαγραμμίσεων στις διαβάσεις πεζών στο κέντρο της πόλης, με...

Γ. Νικητιάδης: Επιτέλους ευρωπαϊκές οδηγίες υπέρ των καταναλωτών που η Κυβέρνηση καθυστερούσε

Σειρά ερωτημάτων προς τον Υπουργό Ανάπτυξης έθεσε ο Βουλευτής...

Γιάννης Παππάς: Συγκεκριμένες παρεμβάσεις για τη Δωδεκάνησο στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε ουσιαστική και παραγωγική συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με...