Ιωάννης Παππάς: Ενημέρωση πολιτών για την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Παράταση 6 μηνών

Η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτηθέντα δασικού χάρτη θα παραταθεί για επιπλέον 6 μήνες από την λήξη τους, προκειμένου η δημόσια διοίκηση να διορθώσει τα σφάλματα που έχουν προκύψει από τους αναρτημένους χάρτες και να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις στο νόμο.

Επιπλέον τα τέλη των αντιρρήσεων θα μειωθούν κατά ποσοστό 50%. Όσοι δε, από τους πολίτες έχουν ήδη υποβάλλει αντιρρήσεις θα επιστραφεί το ποσό που έχουν ήδη καταβάλλει.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Αμυράς, θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες το νησί της Ρόδου για να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει στα Δωδεκάνησα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να καλυφθεί άμεσα το μεταφορικό κενό του BLUE CARRIER 2 και να διασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία των νησιών»

και να διασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία των νησιών» Με αφορμή...

Επιτελικό κράτος περιορισμένης ευθύνης

Γράφει ο Μανώλης Παπαδόπουλος * Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε στα...

10 νέα δωρεάν προγράμματα ξεκινούν τον Οκτώβριο σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Πανεπιστήμιο Αιγαίου διευρύνουν τη δωρεάν...