Ιωάννης Παππάς: Οι πολίτες θα διαλέξουν μεταξύ πολιτικού ρεαλισμού και λαϊκισμού

Στην εκπομπή “Τρίτη Σελίδα” του Γιώργου Καντή, μίλησε σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «είναι πλέον αντιληπτό από τον ελληνικό λαό, πως η βασική διαχωριστική γραμμή σήμερα είναι μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στον πολιτικό ρεαλισμό, στην εύρυθμη λειτουργία των δημοκρατικών Θεσμών και εκείνων που συνεχώς λασπολογούν, δίχως ρεαλιστικές προτάσεις,  και όραμα για την Ελλάδα.

Επιπλέον τόνισε, πως πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, “ο πολακισμός”, έχει γίνει συνώνυμο του λαϊκισμού. Στις επερχόμενες εκλογές, οι Έλληνες θα συγκρίνουν μεταξύ των τεσσάρων ετών της προηγούμενης  Κυβέρνησης, η οποία ήταν μια λαϊκιστική Κυβέρνηση που δεν έκανε τίποτα  καλό στη χώρα, και των τεσσάρων ετών της δικής μας Κυβέρνησης. Της Κυβέρνησης, που έφερε πίσω την αισιοδοξία, με την αναβάθμιση της οικονομίας, την μείωση της ανεργίας, την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας και την επιτυχημένη διαχείριση των πολλαπλών κρίσεων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα «καρφιά» Καραμανλή: Κανείς δεν σέβεται όποιον δεν υπερασπίζεται τις αρχές του

Σαφείς αιχμές για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης άφησε...

Νέα όψη αποκτά ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού Αναλήψεως – Παιδότοπος, παρεκκλήσι και χώροι συνάντησης

Μια σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ιερό...

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η ελληνική ομογένεια και το Δίκτυο Αυτοδιοικητικών Ευρώπης  ισχυροί εθνικοί πυλώνες»

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς...