Κορωνοϊός: 1410 κρούσματα, 21 νέοι θάνατοι, 293 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ σήμερα 12/02 ανακοίνωσε 1410 νέα κρούσματα.

Οι διασωληνωμένοι στους 293

Τέλος, έχουμε 21 νέους θανάτους.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Δεδομένα έως 12 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Σήμερα ανακοινώνουμε 1410 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 0 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 170244, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6086 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 54695 (61.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

293 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 213 (72.7%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1204 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 21 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 6077 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3574 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιέσεις στην Ελλάδα για παροχή πυραύλων Patriot στην Ουκρανία

Η Ευρώπη αναζητά επειγόντως επιπλέον πυραύλους αναχαίτισης Patriot για...

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για...

Τσίπρας: Έτοιμο το 80% των ψηφοδελτίων μας, είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

ΟΑλέξης Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα...

Στο νοσοκομείο Χανίων ο Μητσοτάκης μετά από πτώση με ποδήλατο

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανίων μετέβη τη Δευτέρα...