Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε 4 Περιφέρειες

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»  στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν   υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα από τις 25.01.2021 αντί για τις 11.01.2021.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη των αιτήσεων θα γίνει στις 27.01.2021 αντί για τις 13.01.2021.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποβολή θα ξεκινήσει στις 29.01.2021 αντί για τις 15.01.2021.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις μετατίθεται για την 01.02.2021 αντί για τις 20.01.2021.

Τέλος, η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 03.02.2021 σε όλη την επικράτεια.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε θα πληρωθούν

Η καταβολή θα γίνει τον Νοέμβριο του 2026. Από το...

Πέντε βασικά συμπεράσματα από τη σύνοδο Τραμπ–Σι

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με τον...

Τι αλλάζει με το νέο Χωροταξικό Τουρισμού στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ειδική αναφορά γίνεται στο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον...

Αποτελέσματα ψηφοφορίας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ: Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης νέος Γραμματέας – Αυτή είναι σταυροδοσία σε Πολιτικό Συμβούλιο και ΕΔΕΚΑΠ

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη...