Να δρομολογηθεί το ταχύπλοο και το χειμώνα στην Κάσο και την Κάρπαθο. Εντός των επόμενων ημερών οι πληρωμές για το μεταφορικό ισοδύναμο

Τη δρομολόγηση ταχυπλόου πλοίου και κατά τους χειμερινούς μήνες στη γραμμή Ρόδου – Καρπάθου – Κάσου – Σητείας με προέκταση και στο Ηράκλειο, πρότεινε η Μίκα Ιατρίδη στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκηστη Βουλή.

Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., βασιζόμενη στις προτάσεις των φορέων των νησιών της συγκεκριμένης γραμμής, αλλά και από τα πολύ θετικά αποτελέσματα στην εμπορική κίνηση και τον τουρισμό που προέκυψαν από τη δρομολόγηση του ταχυπλόου πλοίου, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να διερευνηθούν οι δυνατότητες ώστε η δρομολόγηση αυτή να συνεχιστεί και κατά τους χειμερινούς μήνες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Σε σχέση με τις πληρωμές για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας ότι αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ότι αναμένεται να καταβληθεί μέρος των ποσών στους νησιώτες, που έχουν κάνει χρήση του ισοδύναμου, εντός των επόμενων ημερών.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμετανόητη η Χρύσα Καραγιάννη. Σε λίγο θα ζητά από τους Ροδίτες και πιστοποιητικό φρονημάτων!

Αντί συγνώμης, συνεχίζει το αναίσχυντο παραλήρημα πολιτικής μισαλλοδοξίας Απάντηση σε...

Η εμπάθεια της Χρύσας Καραγιάννη κατά του Περιφερειάρχη δεν δικαιολογεί την προσβολή της Ρόδου και των Ροδίων

Αυστηρή απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην  αναπαραγωγή της...

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τη νέα σχολική χρονιά

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από...