«Ξεμπλοκάρεται ο διαγωνισμός για το έργο της περίφραξης στο αεροδρόμιο της Κάσου»

Προωθείται η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου της περίφραξης στο αεροδρόμιο της Κάσου, που είχε αναδείξει από τον Μάιο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή προς τον κ. Κόνσολα, με δεδομένο ότι η τελευταία απόφαση κατακύρωσης του διαγωνισμού σε ανάδοχο δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα προχωρήσει στην ανάκλησή της και θα συνεχίσει τη διαγωνιστική διαδικασία με τον τελευταίο συμμετέχοντα (από τους 8 συνολικά συμμετέχοντες), ο οποίος έχει παρατείνει την ισχύ της προσφοράς του.

Θα ακολουθήσει η έκδοση νέας απόφασης κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η υπογραφή της σχετικής σύμβασης και να προχωρήσει το έργο της κατασκευής περίφραξης στο αεροδρόμιο του νησιού.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μίλτος Ζαμπάρας – Εντάσσεται στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

Ο Μίλτος Ζαμπάρας παραιτήθηκε από βουλευτής, τονίζοντας ότι κάνει...

Παρουσιάστηκε το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ρόδου  – Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός γεννιέται στη Ρόδο

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων...

Σημαντική συνάντηση αγροτών με Νικητιάδη στην Απολακκιά

Με ανεξέλεγκτα τα ελάφια και χωρίς νερό δεν θα...