Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και ασφαλτοστρώσεων στα Κοσκινού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής των δυο γεφυριών και των ασφαλτοστρώσεων που ενώνουν τις περιοχές “Μουρδάρης” και “Αγιος Ελευθέριος” της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού, με την Λεωφόρο Καλλιθέας.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δώρος Κωνσταντίνου συνοδευόμενος απο κλιμάκιο μηχανικών και τον εργολάβο των έργων, επισκέφτηκε την περιοχή “Μαρμαράς” όπου πρόκειται να κατασκευαστούν άλλα δύο γεφύρια και οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν σύντομα.

Επίσης το τοιχίο αντιστήριξης στην περιοχή “Πλακωμός” και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός βρίσκονται σε εξέλιξη και εκφράζεται ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών.Ειναι προτεραιότητα για το Νησί μας η δημιουργία νέων υποδομών.

Είναι προτεραιότητα για όλους μας η καλυτέρευση της καθημερινότητας μας. Γυρίζουμε σελίδα… Προχωράμε μπροστά!

O αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΥΑΡ: Το Facebook δεν είναι πρωτόκολλο. Είναι μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τις επανειλημμένες δημόσιες αναρτήσεις και δηλώσεις του...

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων: Οι τοίχοι από μόνοι τους δεν θεραπεύουν κανέναν

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ Ο κ. Γεωργιάδης εγκαινιάζει το...

Δήλωση Χρήστου Ευστρατίου για τα αναπάντητα ερωτήματά του προς Βαγιανό – Παυλακίδη

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ...

Κώστας Σκανδαλίδης από την Κω: Κάλεσμα για ενεργό συμμετοχή και πρωτοβουλίες από τη βάση της παράταξης

Το πολιτικό διακύβευμα από τον Κώστα Σκανδαλίδη: Αδιαπραγμάτευτη παρακαταθήκη...