Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. ο Χ.Κόκκινος

 Συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε.  με την συμμετοχή του  Χαράλαμπου Κόκκινου. Εγκρίθηκαν οι οικονομικές πράξεις της ΕΝ.Π.Ε των μηνών  Σεπτεμβρίου-  Δεκεμβρίου  2021.

Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) στις 17.1.22 και 21.2.22 συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ο Χαράλαμπος Κόκκινος (Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. και επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”).
Ελέχθηκαν και εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ  και από τα πεντε (5) μέλη του , οι οικονομικές πράξεις  της ΕΝ.Π.Ε. μηνών Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021.
Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλιου της ΕΝ.Π.Ε. κ. Νίκος Παπαγεωργίου απέστειλε τη σχετική απόφαση στον ΥπουργόΥπουργός Εσωτερικών κ.Μ.ΒορίδηΒορίδης και στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τη στελέχωση και ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου με ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων...

Γ. Νικητιάδης:  Απών ο τουρισμός και τα νησιά μας

Την πλήρη απουσία οποιασδήποτε αναφοράς για τον τουρισμό και...

Γιάννης Παππάς: Επίσημη παράταση για την εξαγορά διακατεχόμενων δημοσίων κτημάτων

Ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...