Στο Καστελλόριζο στις 9 και 10 Οκτωβρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διήμερη επίσκεψη στο Καστελλόριζο θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με επαφές σε υπηρεσίες και φορείς του νησιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων, την Παρασκευή ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί το στρατόπεδο, το σχολείο και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία τους και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Το Σάββατο θα μεταβεί στο Δημαρχείο Μεγίστης, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Νικόλαο Ασβέστη. Η συζήτηση θα αφορά τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του νησιού.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται η σημασία που αποδίδει το ΠΑΣΟΚ στη νησιωτικότητα και στη στήριξη των κατοίκων των νησιών. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία, την παιδεία και τις βασικές δημόσιες υπηρεσίες, ως προϋπόθεση για την παραμονή των κατοίκων στον τόπο τους, με ασφάλεια και προοπτική.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιφέρεια προς ΔΕΥΑΡ: Η επιστήμη που πρέπει να ασχοληθεί μαζί σας, δεν το έχει κάνει ακόμη

Περιφέρεια προς ΔΕΥΑΡ: Η επιστήμη που πρέπει να ασχοληθεί...

«Την ανακήρυξη τοπικών αργιών σε Κάλυμνο και Κάσο, προτείνει ο Μάνος Κόνσολας στον Υπουργό Εσωτερικών»

Με πρόταση που κατέθεσε, μέσω κοινοβουλευτικής του παρέμβασης προς...