Στόχος του Δήμου Ρόδου ένα νέο κυνοκομείο

Την δημιουργία νέου κυνοκομείου σύγχρονων προδιαγραφών μελετά η δημοτική αρχή, η οποία παράλληλα θα προχωρήσει και στη βελτίωση του υφιστάμενου.

Τα προβλήματα του κυνοκομείου συζητήθηκαν σε σύσκεψη, που είχαν χθες οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης και Παναγιώτης Σταμάτης, με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κική Αποστολίδη και την πρόεδρο της Φιλοζωικής Γιούλα Διμέλλη.

«Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των ανθρώπων, γιατί και 3 κυνοκομεία να φτιάξουμε σε λίγο θα είναι γεμάτα» σχολίασε χθες η κ. Διμέλλη, ενώ οι εκπρόσωποι του Δήμου σε δηλώσεις τους «εξήραν την προσφορά της Φιλοζωικής και των εθελοντών στη λειτουργία του κυνοκομείου και στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.»

Πηγή: ert.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης: Ιστορική στιγμή για τη Νίσυρο η ένταξή της στα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO

Την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την επίσημη...

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση του Βασίλη  Α. Υψηλάντη για διόρθωση των Αντικειμενικών Αξιών στην Αστυπάλαια

Την άμεση ανάγκη διόρθωσης των αντικειμενικών αξιών στην Αστυπάλαια...

Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας Ι. Παπαδομαρκάκη για θέματα Δωδεκανήσου και εκπαίδευσης

Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,...