Συγχαρητήρια επιστολή του Νίκου Νικολή για την εκλογή του Μιχάλη Πανάγου στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης

«Τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έκανε άλματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που για πρώτη φορά παράγοντας του τένις του νησιού μας εκλέγεται ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Α., Μιχάλη Πανάγο, να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ως εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για την άξια εκλογή του Μιχάλη Πανάγου, στο πρόσωπο του οποίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει βρει έναν ικανό συνεργάτη και μαζί με τον ΡΟΑ έχουν συνδιοργανώσει Διεθνή Τουρνουά, που κάθε χρόνο κέρδιζαν απήχηση, συμμετοχές και προσέλκυση διεθνών ομάδων. Οι κοινές προσπάθειες όλων μας έχουν φέρει απτά αποτελέσματα, αφού 240 παιδιά της Ρόδου και 210 ενήλικες αθλούνται στα γήπεδα του ΡΟΑ.

Είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης Πανάγος από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το άθλημα και τον τόπο. Από την πλευρά του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε το άθλημα που τόσο έχουν αγαπήσει οι Ροδίτες, μετά και την ολοκλήρωση της δημοπράτησης για το έργο παρεμβάσεων σε 3 γήπεδα αντισφαίρισης, τα δύο εξ αυτών στο κέντρο της Ρόδου και το τρίτο στην περιοχή Καρακόνερο».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωτήρης Βαγιανός στον topfm: «Η Μεσαιωνική Πόλη αλλάζει – Περιορίσαμε την παραβατικότητα, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο»

Της Ρένας Βενιανάκη Με μια ματιά: Ροδιακή Έπαυλη & Νέα Αγορά:...

Ανάμεσα στις τρεις πόλεις που προκρίθηκαν για το συνέδριο του OWHC η Ρόδος!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο, στο Μαρόκο, όπου διεξάγεται το...

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως η πρώτη ευρωπαϊκή Περιφέρεια που συμμετέχει στο 27ο ITOP Forum στη Νότια Κορέα

Το Νότιο Αιγαίο στο επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης για...

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή τα σοβαρά προβλήματα του Γυμνασίου Καστελλορίζου

Τα σοβαρά λειτουργικά, εργασιακά και κτιριακά προβλήματα του Γυμνασίου...