Συλλυπητήριο Μήνυμα Στράτου Καρίκη για την απώλεια του Βασίλη Γιαννακάκη

Ο πρόωρος και τόσο αδόκητος θάνατος του αγαπημένου φίλου μου Βασίλη Γιαννακάκη, ενός εξαίρετου και καταξιωμένου μέλους της Ροδιακής κοινωνίας, μας γεμίζει όλους θλίψη και οδύνη. Το ήθος, η εργατικότητα και η προσφορά του στον τόπο μας θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Στον πατέρα του αγαπημένο μου Γιάννη, με τον οποίο μας συνδέει μία κοινή πορεία στα κοινά, φιλία και αλληλοεκτίμηση, καθώς και σε όλα τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να διαχειριστούν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Με τον πρόωρο χαμό του Βασίλη, η Ρόδος μας γίνεται φτωχότερη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδιακής γης που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Dodekanisos Seaways: Νέο ταχύπλοο καταμαράν από τη Νορβηγία – Επένδυση για την ακτοπλοΐα των Δωδεκανήσων

Σε μια σημαντική κίνηση ανανέωσης του στόλου της προχωρά...

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή η υποστελέχωση των ΚΕΔ Κω και Λέρου και η αποδυνάμωση της αστυνόμευσης στη Δωδεκάνησο

Τη δραματική επιβάρυνση των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών (ΚΕΔ) Κω...

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Μετρό Συντάγματος

Η Γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου στο κέντρο της Αθήνας Η...

«Θέλουμε να δούμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ανάλογες σκηνές όπως αυτές στη Θέουτα στην Ισπανία με την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών;»

Άρθρο στη Realnews του Μάνου Κόνσολα Βουλευτή Δωδεκανήσου Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της...