Συνάντηση Ι. Καμπούρη για θέματα που αφορούν Βρετανούς πολίτες που κατοικούν μόνιμα στην περιοχή μας

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2021, στο γραφείο του, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ι. Καμπούρης για θέματα που αφορούν στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν μόνιμα στην περιοχή μας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η κα Ράνια Κοσιώρη, Πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο, ο Προϊστάμενος στο Γραφείο Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου κ. Μανώλης Ανδρουλάκης και ο Διευθυντής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ρόδου κ. Λευτέρης Αυγερινού.

Συζητήθηκαν και διευθετήθηκαν διάφορα θέματα τα οποία θα επισπεύσουν τις διαδικασίες και θα δώσουν λύσεις σε πολλά ζητήματα των Βρετανών πολιτών.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ρόδου διοργάνωσε με επιτυχία δωρεάν σεμινάριο Πρώτων  Βοηθειών στην Κρεμαστή

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία...

863.000 ευρώ από τον Δήμο Ρόδου για την αναβάθμιση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Σε ένα σημαντικό έργο ενίσχυσης των υποδομών προσχολικής αγωγής...

ΕΝ.Π.Ε. και ΣΕΠΑΝ ενώνουν δυνάμεις για την προαγωγή της Κυκλικής Οικονομίας

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και ο...