Συνάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ για θέματα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου κ. Γεώργιος Σταυριάς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Σωτήρη Βαγιανό, με σκοπό τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την ύδρευση και την άρδευση της περιοχής, καθώς και το θέμα των δικτύων αποχέτευσης του παραλιακού μετώπου του Θεολόγου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών και στον προγραμματισμό έργων, που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Στη συνάντηση, παρευρέθη και ο ξενοδόχος της περιοχής κ. Πασάλης, ο οποίος με συνέπεια και έμπρακτο ενδιαφέρον στηρίζει την ανάπτυξη, συμβάλλοντας με τις πρωτοβουλίες και τα έργα του ποικιλλοτρόπως, στην ενίσχυση της αναβάθμισης του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Σωτήρης Βαγιανός, εξέφρασε τη δέσμευση της επιχείρησης για την άμεση προώθηση και υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων επισημαίνοντας τη στενή συνεργασία, που θα συνεχιστεί με τη Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου προς όφελος των κατοίκων και της τοπικής ανάπτυξης.
Η Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου θα παρακολουθεί στενά την πορεία των ενεργειών αυτών, προκειμένου να διασφαλιστεί η υλοποίηση των δεσμεύσεων και η επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Γεώργιος Σταυριάς
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητιάδης – Τομέας Ανάπτυξης: Η Κυβέρνηση θεατής στο ράλι ανατιμήσεων, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Κοινή ανακοίνωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου, Υπευθύνου ΚΤΕ Ανάπτυξης,...

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Σωτήρη Βαγιανό

Κώστας Ταρασλιάς: “Ο Σωτήρης Βαγιανός διαφημίζει μόνος του ότι είναι άσχετος” “Τελικά είναι...

Η Περιφέρεια ζήτησε και έλαβε απαντήσεις από τη ΔΕΥΑΡ – Απαντήσεις αναμένει και η κοινωνία της Ρόδου

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου...

Βαγιανός: “Μόνο με το ψέμα ζούμε”

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της συνέντευξης...