Την  ενίσχυση των ερασιτεχνικών  αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές ζήτησε ο Ιωάννης Παππάς με κοινοβουλευτική του παρέμβαση

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς πραγματοποίησε κοινοβουλευτική παρέμβαση στον Υφυπουργό Αθλητισμού ,όσον αφορά το ζήτημα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων Δωδεκανήσου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο αυξημένο κόστος μετακινήσεων από νησί σε νησί που καθιστούν αρκετές φορές την πραγματοποίηση ενός αγώνα αδύνατη λόγω οικονομικών δυσκολιών. Επεσήμανε δε, ότι για τη οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Αθλητισμού στο εκάστοτε σωματείο θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες όπως αυτός της νησιωτικότητας και των δυσκολιών που παρουσιάζει αυτή.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο. Αυγενάκη, οι αθλητικοί παράγοντες της Δωδεκανήσου να έχουν την ίδια αφετηρία με τους υπολοίπους παράγοντες στην Ελλάδα κάτι το οποίο για να υλοποιηθεί θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή και κατ εξαίρεση αύξηση της οικονομικής ενίσχυσης στα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Προηγούμενο άρθρο
Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Κυριάκου, στην Κυβέρνηση της ελπίδας, της προοπτικής και της ανύψωσης της χώρας και του ελληνισμού».
Επόμενο άρθρο

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτελικό κράτος περιορισμένης ευθύνης

Γράφει ο Μανώλης Παπαδόπουλος * Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε στα...

10 νέα δωρεάν προγράμματα ξεκινούν τον Οκτώβριο σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Πανεπιστήμιο Αιγαίου διευρύνουν τη δωρεάν...

Βασίλης Α. Υψηλάντης: Παρέμβαση για τα εκπαιδευτικά κενά σε Τήλο, Σύμη και Κάρπαθο

Την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών σε σχολικές μονάδες...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Άμεση λύση για να μην διαταραχθεί ο εφοδιασμός Ρόδου και Κω μετά την πυρκαγιά στο Blue Carrier 2»

Άμεση παρέμβαση από τον Μάνο Κόνσολα απέναντι στον υπαρκτό...