ΕΔΕ διέταξε ο Δήμαρχος Ρόδου για την πεζογέφυρα στην Ιαλυσό

ΕΔΕ (Ενορκη Διοικητική Εξέταση) διέταξε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης προκειμένου να διερευνηθούν με ακρίβεια οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σχετικά με την τοποθέτηση προσωρινής πεζογέφυρας από ιδιώτη, σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Ιαλυσού.

Η εντολή αφορά τον έλεγχο της νομιμότητας όλων των ενεργειών και των εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση προκειμένου να διερευνηθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και αν υπάρχουν ευθύνες.

«Όποιος προχώρησε σε πράξεις χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις, θα λογοδοτήσει.

Οι ευθύνες, εφόσον προκύψουν, θα αποδοθούν» διαμήνυσε ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 33ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Πάσχα 2026»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 33ο...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος στην Κάρπαθο με την εγκατάσταση αξιόπιστης ψηφιακής υποδομής»

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης...

Ανάπλαση Πλατείας Γοργοποτάμου: Αναλυτικά οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν από τον Δήμο Ρόδου

Η Πλατεία Γοργοποτάμου, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πάρκο...