Κικίλιας: Ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας παρέστη στην εναρκτήρια τελετή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022 που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ. Ο κ. Κικίλιας εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΟΤ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Βρισκόμαστε στην πολύ σημαντική τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2022 στο Τελ Αβίβ. Με βάση τις συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει και τις εκτιμήσεις που κάνουμε ως Υπουργείο Τουρισμού και ως ΕΟΤ, υπάρχει ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα.  

Είμαστε μια ασφαλής χώρα την οποία οι φίλοι μας Ισραηλινοί θα επισκεφθούν φέτος, με πολλαπλούς αεροπορικούς προορισμούς από το Τελ Αβίβ. Θα τους καλοδεχτούμε στις πόλεις και τα νησιά μας και θα έχουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να επισκεφθούν μαγευτικούς προορισμούς.  

Τους ευχόμαστε να περάσουν μια υπέροχη τουριστική περίοδο στην Ελλάδα».  

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστοδουλάκης – Νικητιάδης: Όχι στην άναρχη εγκατάσταση νέου αιολικού πάρκου στη Ν. Ρόδο

«Όχι στην άναρχη και καταστροφική ανάπτυξη στη Νότια Ρόδο...

«12μηνη διάρκεια της πύλης εισόδου-εξόδου στο λιμάνι της Λέρου ζητά ο Μάνος Κόνσολας με ενίσχυση εξοπλισμού, υποδομών και προσωπικού για τον διαβατηριακό έλεγχο»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση σε τέσσερις (4) Υπουργούς,...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Πρέπει να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο διαχρονικό πρόβλημα στο λιμάνι του Μαστιχαρίου στη Κω»

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση στους Υπουργούς Εσωτερικών και Ναυτιλίας...

Στη λαϊκή αγορά της Κρεμαστής ο Γ. Νικητιάδης: Ακρίβεια και αυξημένο κόστος πιέζουν επαγγελματίες

Τα ζητήματα που απασχολούν καθημερινώς τους ανθρώπους των λαϊκών...