Γεωργιάδης: Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του στην ακρίβεια

Η κυβέρνηση εξετάζει στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

“Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του”, διαβεβαίωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η διατήρηση του διαθέσιμου εισοδήματος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

“Ο πληθωρισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δόξα τω Θεώ στην Ελλάδα τον έχουμε σε πολύ ηπιότερη έκταση απ’ ό,τι σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα παραμένει σταθερά στις τελευταίες σε πληθωρισμό χώρες της Ευρωζώνης. Σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα επηρεαζόμαστε λιγότερο από τους άλλους, και σε αυτό το λιγότερο, θα πάμε να βοηθήσουμε και τους ευάλωτους”, εξήγησε.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα για συγκεκριμένη ομάδα συνανθρώπων μας από αυτό που έχει έρθει απέξω, και επειδή δεν είμαστε κλεισμένοι σε γυάλα, εργαζόμαστε να βρούμε λύση για όλους τους συμπολίτες μας.

Πηγή: Reporter.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιέσεις στην Ελλάδα για παροχή πυραύλων Patriot στην Ουκρανία

Η Ευρώπη αναζητά επειγόντως επιπλέον πυραύλους αναχαίτισης Patriot για...

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για...

Τσίπρας: Έτοιμο το 80% των ψηφοδελτίων μας, είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

ΟΑλέξης Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα...

Στο νοσοκομείο Χανίων ο Μητσοτάκης μετά από πτώση με ποδήλατο

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανίων μετέβη τη Δευτέρα...